Tøffe tak på Tofte

Ja, så var vi igang på Tofte. Huset som i utgangspunktet hadde gjennomtrekk!

Her måtte vireklig mye gjøres. Så mye at det ble en dobbelt episode.

Vi pusset opp en hel etasje bestående av soverom og bad og bygget en helt ny etasje som ble til et digert oppholdsrom. Den store familien trengte plass og de trengte hjelp. Når vi satte igang med dette prosjektet visst vi ikke at det skulle bli så omfattende. Vi skulle bare ta 2 etasjen. Men vi visste hvor glad familien ville bli om vi tok mer. Så vi gjorde det.

Alt i loftstuen kommer fra Italian house. Møbler, bilder, lamper og tekstiler. Stilen ble satt med en blanding av eik, sort, alu og røde detaljer. En moderne stil for både damene og herrene i huset. Den stilige kulestolen og runde bordet i hvitlasert eik var mine personlige favoritter! Planter og potter er fra Plantasjen.

Gangen i 2 etasje ble åpen, lys og luftig. Her satte jeg inn en gammel kommode som jeg fant i huset. Den ble en fin kontrast til rommet som ellers fremstår som enkelt innredet. Trappa opp til tvstuen satte et preg på gangen med sin fine spiralform. Den ble rene utsmykningen! De skinnende blanke sterainlysholderne er fra Princess! Ser dere godt etter skimter man fotografen i den ene!!

Dyrehodet måtte vi bare spare på. Den var en selvskreven detalje som måtte opp på veggen.

En teakkommode funnet i huset ble helt enkelt redesignet. En omgang hvit maling og litt tapet fra Borge gjorde den så godt som ny! Den bygget ikke for mye i dybden og passet perfekt inn. Takker værgudene for finvær under malingsrundene mine under dette prosjektet. Det gjorde det hele til en hyggelig opplevelse 🙂
*******
To av barna fikk dele et rom der det ble satt inn et dynamisk løsning av kombinert skrivebord og en køyeseng. Fra Drømmerom. Garderobeskap ble levert og montert av Elfa.
På foreldrens soverom malte jeg den gamle furusengen. Den ble helt grei og nøytral den!
Med nytt sengetøy og moderne detaljer ble det hele et soverom der man kan hvile og senke pulsen. Tekstilene og liftgardin er fra Princess. Interiørdetaljene er fra Nille. Bildene på veggen er fra Plantasjen.

Eldste jenta fikk sitt helt eget rom. Her valgte jeg fargen lilla og grønt, sammen med sorte og hvite detaljer. Vi bygget inn en nisje i veggen der det ble satt inn garderobesystem fra Elfa. Istedet for dører satte jeg opp et tungt gardin i lilla fløyel. Det gjorde det hele mere ledig og åpent! En stor hvit dusk ble en stilig detalje mot det mørke gardinet. Alt av tekstiler er fra Princess. Badekåpen og toalettmappene også!
De øvrige detaljene er fra Nille.

Legg merke til de blomstrete detataljene limt rett på veggen. Det gav en søt og feminin touch sammen med speilet, mot de svarte røffe tekstilene. Så enkelt kan det gjøres!

Nok en rom på deling! Her ble det også satt inn en køyeseng. Plassbesparende og praktisk.
Alle tekstilene, toalettmappene og kosedyrene er fra Princess. Lampene er fra Christiania Belysning. De ble et noe maritimt tema her i beige og lyseblått, med innslag av store og små stjerner. En bit av en tapet fra Borge ble limt på en ramme snekkerne lagdet for meg. Det ble et perfekt bilde på veggen! I rommet ble det også satt inn en smart skyvedørsgarderobe med speildører. Speilene forsterker lyset og forstørrer rommet, som ikke var særlig større enn 15 kvm. Planter og potter fra Plantasjen.

Badet var bare et uferdig rom før vi startet. Løsningen med dobbeltvask er praktisk og pent da badet var rimelig romslig! Alle tekstilene og såper er fra Princess. Fargen tyrkis ble perfekt sammen med masse deilig dagslys. Sort og grått tar opp fargene ellers i etasjene. Stramt og stilig! Viktig med en rød tråd! Hm. Rød? Eller burde jeg si gjennomgående stil 🙂
Orkidee og potte er fra Plantasjen.

For mere info om leverandører se TVNorge.

2 thoughts on “Tøffe tak på Tofte

  1. Nå har jeg akkurat sett programmet, og tenke jeg skulle komme hit og kommentere det tapetbelagte skapet. Det lyste jo formelig signe-re-design av det 🙂 Kjempefint!

    I det hele tatt godt jobba, det ble et stort prosjekt gitt, helt utrolig at de trodde de skulle greie alt dette uten hjelp!

  2. Hei Signe.
    Det var så bra det du har gjort. Er evig takknemmelig for det som ble ordnet hos oss de hektiske dagene. Kjempefornøyd med alt du har ordnet. Har satt inn noen benker på loftstua som jeg sydde noen puter til, i svart og med noen røde striper på. Det ble supert. Så har vi satt inn vinduer over sofaen og hele rommet ble totalt forvandlet.
    Tusen hjertelig takk for alt du/dere har gjort.
    Hilsen fra hele familien Werner.

Leave a Reply