Stilig i Svelvik

Under jobbingen var det endel støy. Det var håndverkere overalt som gjorde siste innspurt på ukens oppussingprosjekter. Det løste jeg med gul hodeplagg. Kledelig hva?
Når det hamrer og sages som verst rundt deg til enhver tid, kan det går utover konsentrasjonen og humøret! Det var en intens jobbing på settet. I løpet av uken samlet jeg inn interiørdetaljer, møbler etc. Først på fredag, samme dag som familiene kom hjem, hadde jeg et par timer på å pakke ut alt, innrede og ferdigstille alle rommene. Desverre kommer ikke denne jobben mer frem på skjermen! Men tro meg, det er ikke gjort så “i en fei” som det ser ut til. Vips liksom… 🙂
Men resultatet ble bra og familien ble veldig fornøyd. Da er det verdt det!
Liker dere bloggen min må dere gjerne stemme meg frem i Dagbladets kåring av Norges beste interiørblogg!!
Hilsen, Signe
Så fant vi frem til nok et et par som slet på interiørfronten. Og i forholdet. Oppussingen tar mye av tiden, barna krever sitt, døgnet har bare 24 timer, man har en jobb å gå til og endene møtes aldri…..Her måtte vi grundig til verks. Hele underetasjen var et fullstendig kaos. Kun reisverket var på plass.
I løpet av uken ble det laget et hovedsoverom, et barnerom, en entree og en oppgang til 2 etasje. Ingen av disse rommene var beboelig. Overhodet ikke. Men vi fikk det til, og det ble knallbra.
Alle leverandørene som bidro med møbleringen i denne episoden kan dere se på TVNorges nettsider.
Jeg må takke spesielt til Princess, Plantasjen, Friends agenturer, Lampehuset, Sprell og InterfaceFlor for et fantastisk samarbeid. Uten dere hadde jeg ikke fått ferdig jobben min!
Møbleringen og interiørdetaljene gjorde det hele til et stemningsfyllt sted å være. Et hjem!
Før og etter! Under ser dere barnerommet før vi satte i gang. Det var ikke noe særlig for å si det sånn… Resultatet ble leken, praktisk og inspirerende! Et fristed for barna og et godt rom for søvn og lek.

5 thoughts on “Stilig i Svelvik

  1. Jeg så dette programmet i går. Du er utrolig flink med innredningen, og jeg skulle ønske at de hadde satt av 5 minutter til å vise litt om dette også. Tenk om vi tv-seerne bare hadde fått presentert 2 ferdige, tomme rom? Ikke så mye å sukke og wow’e seg over, det.

    Stakkars mannen i gårsdagens program! Han smilte og smilte han, selv om han hadde vært alene om oppussingen i 3 år. Hadde jeg vært kona hans hadde jeg ikke turt å innrømme at jeg knapt hadde tatt i en hammer.

  2. Mitt yndlingsprogram 🙂 Men som før sagt – skulle gjerne sett litt mer til innredningen og ikke bare snekringen – supert at du legger ut litt her.
    Tøffe par som stiller opp – håper de har funnet tilbake til hverandre! Ikke lett for henne å bidra med snekring med to så små barn – kjenner meg igjen der..
    Ha en fin onsdag, Signe!

Leave a Reply