Stemning i underetasjen

Så er vi kommet til aller siste Sinnasnekker`n programmet. Iallefall for denne omgang! Vi tok for oss en kjeller som ble brukt som lager. Her var det bare rot. Et fullkomment kaos! Vi ferdigstillte også kjøkkenet i første etasje, en bit av entreen og sørget for mere parkeringsplass ute. Her i Drammen gikk vi grundig til verks. Og bra ble det! Jeg styra som jeg pleier og fant frem til en stil jeg mener kunne passe for paret. “Globe” lampene fra Dkno lyser opp som glødende sol. En ble hengt i taket og en står på gulvet. Sammen med miljøvennlige kubbelys fra Vance Kitira og en fantastisk gasspeis, ble det stemning! De ønsket seg gasspeis, og det fikk de! Gulvet dekket jeg med gråspettete teppefliser fra InterfaceFlor. Det skapte en lun og myk atmosfære i kjellerrommet. De fargerike detaljene og gulvteppet i garderoben er fra Aspegren.
Her valgte jeg teppefliser i knall lilla! Sprekt hva? Innredningen fra Elfa er svært så oversiktelig og praktisk. Det er jo en drøm å ha “walk in closet”? Alle flater ble malt i hvitt, for å forsterke det lille dagslyset som slapp inn gjennom kjellervinduene. Jeg møblerte også et lite lekehjørne i kjellerstuen, under trappen, der barna kan leke og tegne i fred. Dette ble et skikkelig allrom for familien. Et sted der jeg håper de stortrives!
Som tidligere nevnt, er dette 10ènde og siste programmet. Takk for meg! Og tusen takk for alle kommentarer og tilbakemeldinger i forbindelse med programmet. Det har vært fantastisk å bidra til at andre trives mer i hjemmet og å inspirere alle dere!
Ser her for mere info om leverandørene. Og trykk her for info om innspilling av nye episoder!!!
Hilsen, Signe

10 thoughts on “Stemning i underetasjen

 1. Fantastisk! Vi har en tilsvarende kjeller, og ble VELDIG inspirert etter at vi nettopp så denne episoden av Sinnasnekker’n.
  Jeg har to spørsmål til deg: Husker du navnet på de gråspettete teppeflisene? Og var kjellergulvet helt tørt?

 2. ÅÅÅÅ det var den KJEKKESTE episoden nesten…Det ble utrolig flott, det eneste vi jentene i familien var enige om, var at det faktisk var GANSKE KULT med den irrgrønne takboksen på kjøkkenet:) Den var ikke dum syns vi, men den ble jo hvit tilslutt;) Som vanlig gjorde du en GLITRENDE Jobb Signe. Be PROUD:)

 3. Dette ble kjempelekkert!
  Jeg gikk dessverre glippp av dette programmet. Var ikke hjemme, og satte det på opptak, men opptaket gikk skjeis. Alt var svart! Gjett om jeg ble irritert.

  Men, ser på bildene dine her at huset ble utrolig bra!

  Klem fra Bente

 4. Kjempemorsomt program – de var så skjønne, og huset ble veldig lekkert! Strålende jobb. Håper det blir flere Sinnasnekker’n programmer, de var veldig fine.

  Super blogg du har også, har lagt meg til som følger!

  God torsdag!

  Therese

 5. Dette ble veldig fint.
  Hvor har dere kjøpt de fine bildene på veggen? De som henger på veggen når du kommer ned trappen? Hvite fine blomster på..

Leave a Reply