Sommerprosjekt “GJENBRUK PALL”!

Hva er vel bedre enn å ha et prosjekt på gang nå som sommeren er her og vi har (forhåpentligvis) ferie og tid til overs. Vi tilbringer masse tid ute og trenger strengt talt å trives der også! Lag en oase der du kan sitte fra morgen til kveld. Gjør det hyggelig! Pøs på med puter, heng opp lykter, gjør det lunt med gulvtepper og gardiner.
Slikt er ikke forbeholdt til innebruk. Men pass på når regnet kommer!
Så trenger man selvsagt et loungebord der man kan sette fra seg noe kaldt i glasset
og noe å sitte på. Legger ved noen bilder av møbler laget av paller. Robust og helt klart egnet for å ha ute. Lag et bord, skap oppbevaringsløsninger og eller noe å sitte på. Bilder lånt fra: ett av mine egne God Morgen Norge prosjekter ( http://www.tv2.no/gmn/lag-dine-egne-moebler-3097545.html) designspotter.com og krabbeholm høyskole.
Det trenger ikke være så avansert og heller ikke koste noe særlig. Tenk gjenbruk!!
Bilde: Robert Landsem


7 thoughts on “Sommerprosjekt “GJENBRUK PALL”!

  1. Vilken bra idé! Tänk vad mycket man kan göra med lastpallar.. billigt och jättesnyggt!

    Jag hittade precis hit och jag följer dig via bloglovin direkt, jättebra blogg!

    kram /iris

  2. Kjempestilig bord ov lekker palle. Er dette ein spesiell palle? Eg vurderer å lage seng av to pallar (europalle), men dei er litt store (120 cm lange). Kor stor er denne og kva type er det?

    Kjempeinspirerande blogg du har!

  3. Dette pallebordet var ein genial idé. Eg held på å leite etter noko som kan fungere som både bord og fotskammel ute – her har eg endelig funnet det 🙂 No blir det pallebord på hjul her også! Takk!

Leave a Reply