Retro og natur på God Morgen Norge

God morgen! 
Legger ut noen bilder fra besøket mitt på God morgen Norge idag tidlig.
Der snakket jeg om den retro og marka inspirerte trenden. 
Noe har dere kanksje sett før, noe ikke.
Hva inspirerer designerne egentlig?
Gammel håndverk, tradisjoner, nostalgi, marka, natur m.m. 
Se deg rundt. La deg inspirere.
“Hvis du ikke kommer deg i marka, la marka komme til deg”
(PS Ikke glem MUUTO giveaway
God helg!
Signe

Herlige retro inspirert interiør fra Ferm Living. 
Hadde jeg hatt et barnerom, ville den nok sett slik ut!

De færreste kommer seg dit eskimoer bor, men 
vi kan kle eskimoen på oss! Same same but different?

Akkurat som bestemor ville ha strikket men bare med pinner som er en del større!
Woodstock servicet inspirert av gammel søm og strikke håndverk og årringene i et tre. 
Leve sreviset er inspirert etter termitter som har spist deg inn i en trestokk. 
Inspirasjon kan man hente hvorsomhelst. 
Wik& Walsøe

Søte sokker med tradisjonsrikt mønster fra Cosy Concept. 

Takk til:
 Design torget 
Wik & Walsøe
Ferm Living
By Nord
Cosy Concept

20 thoughts on “Retro og natur på God Morgen Norge

 1. Hei. Jeg så deg på tv nå. lurte på de strikkede strømpene du viste, hvem har de? Ellers viste du mye fint. fikk god inspirasjon… klarer ikke helt å finne min stil.
  God helg. ingvild

 2. Du gjorde deg fint på tv. Det er jo litt gøy for oss som blogger å se at vi er tidlig med trendene fordi vi får mye inspirasjon gjennom bloggene. Jeg ønsker deg en fin dag. :))

 3. Fint innslag, mye spennende å se! Morsomt å se at Alvekvistvasene som vi fikk i bryllupet for to år siden fortsatt er så trendy. De popper opp på mange blogger om dagen. By Nord er supre. God helg til deg!

 4. Etter å ha sett deg på tv i morges..er jeg blitt helt forelsket i “reveputen”..Den må jeg ønske meg…Nydelig…Og sengetøyet fra
  By Nord..sukk..ønske ønske..
  Ha den fineste fredagskveld du:)

 5. Moro å se deg på God Morgen Norge igjen! Er syk og hjemme fra jobb så da er God Morgen en liten høydare, hihi. Synes du hadde funnet frem noen virkelig fine ting, og ikke å ukjente her i bloggland. Jeg holdt på å le meg i hjel da jeg så hvordan de skrev shabby chic. Nederst på tvn sto det noe som “Retro og natur er på vei inn. CHABBY CHICK er på vei ut”. Hahahahah:D Jasså, visste ikke at lubne høner hadde vært in jeg da gitt;D

  Maya

 6. Fikk desverre ikke sett deg i dag, du! For jeg har ikke TV.. (jeg er litt rar ja..;)
  Men skal se om jeg får deg opp på skjermen her på pcen.
  Ellers er jeg veldig glad i både naturen og retro, så denne trenden liker jeg:)
  Helgeklem til deg:)

 7. Hei Signe 🙂
  Leste artikkelen i NA, så gøy 🙂 – ikke viste jeg at familien din kom fra Leka *smiler* Jeg kommer fra Bangsund, et lite tettsted like sør for Namsos 🙂 – og ikke har jeg fått med meg at du er programleder på God morgen Norge eller Sinnasnekker`n? – ser ikke så mye på tv`n – Det er heller ikke så lenge siden jeg oppdaget bloggen din, så det er vel kanskje ikke så rart at jeg har fått med meg det 🙂 Selv om vi ikke har helt den samme stilen, så elsker jeg bloggen din, herlige farger ღ blir veldig glad av å titte inn her hos deg… Ønsker deg en fin lørdagskveld og helg, klem fra Mette

 8. Heisann 🙂
  Leste netopp den flotte reportasjen om deg og ditt gule hjem på Leka, i Namdalsavisen “lokalavisen” vår.
  Litt av en jobb du har gjort der 🙂
  Nyt helgen
  kle Sissel

 9. Enig med deg, Alvekvist er en stayer. Spesielt den helt rene hvite tror jeg har potensiale for å bli en klassiker. Det er også veldig gøy med de nyere tingene de har kommet med nå hvor de bruker mer abstrakte elementer fra naturen. Liker! Tusen takk for hyggelig besøk inne hos meg, det setter jeg svært stor pris på!!

  Klem

 10. Jeg rakk ikke frokost-tv på fredag (nei jeg sov ikke, men var på et tidlig møte)

  Men så masse fine ting da. Mange av mine favoritter der gitt. Ikke så veldig retro-jente jeg, men naturen vil jeg gjerne ha inn i form av Alveskog-skåler, ugle/hjorte-puter og strikk.

  Ha en finfin lørdag

  Lottemora

Leave a Reply