Oppussing av gammel trapp

Husker godt oppussing av denne gamle trappen. Har du vært borti det samme?

Gammel og slitt gulvbelegg og gammel lim som må av? Gulnet lakkert tre og seig lim under?Det er en stor jobb! Som dere ser valgte jeg å male.

Det tok sin tid.

Belegget var enkelt å fjerne. Men det gamle limet og lakken under satt godt. Jeg brukte sitrusrens og skrape. Og maske! Jeg kunne ikke pusse ned da det gamle limet var seigt og klissete.

Når jeg endelig kom helt ned til treverket vasket jeg grundig og lot tørke. Så grunnet jeg og malte 2 strøk. I etterkant har jeg malt over igjen med et strøk. På denne trappen brukte Beckers maling. Enkelt å påføre og gav et slitesterkt resultat.

Veggen fikk den fineste tapeten fra Borås, designet av Hanna Werning. Kolleksjon Wonderland, Rävdunge 1473. Jeg har ikke tall på hvor mange som har spurt om denne tapeten. Ikke rart, den er jo så utrolig fin.

Bare spør om du har noen spørsmål om oppussing! Jeg svarer gjerne!

Signe

One thought on “Oppussing av gammel trapp

Leave a Reply