Om meg

Født og oppvokst i Brooklyns travle asfalt jungel i en søskenflokk på 4 skilte undertegnede seg ut med kreative og underholdende påfunn.

Navnet Signe? Det har jeg fått etter mormor.

Etter nærmere 20 år i hektiske og pulserende Oslo ønsket og valgte jeg et roligere liv mer i tråd med mine verdier. Jeg trengte å rydde opp i en fortiden, som var preget av mye uro og utfordringer, den ville ikke helt slippe taket. Selv om jeg ville. Les mer om det her 

Så jeg kjøpte like greit et hus i vakre Rosendal, ved Hardangerfjorden. 30 meter strandlinje, brygge og hage fikk jeg på kjøpet. Visste jeg noe om Rosendal? Nei! Jeg var på oppdrag to ganger i 2010 og falt pladask for stedet. Og fant huset ganske tilfeldig. Hva jobbet jeg med etter flyttingen?

Jeg reiste land og strand for å holde kurs, foredrag og inspirasjonskvelder. Temaer er dekorasjon, bolig- og interiørstyling, motivasjon og livsendring.

I tillegg skrev jeg reportasjer om interiør, mat og livsstil. Konferansier & TV oppdrag ble det også.

I Rosendal fikk jeg tid til å roe ned fra byens travelhet. Jeg rakk å kjede meg litt og kjenne etter hva jeg egentlig ville og hva slags liv jeg ville ha. Valget falt på yoga og kermikk.

Jeg reiste til Patnem, Goa India og tok en yogautdannelse. Yogaundervisning startet jeg opp på etterspørsel da jeg kom tilbake til Norge.

Noen år senere reiste jeg til Danmark der jeg gikk på en halvårig kunstskole. Da jeg kom hjem kjøpte jeg en kermikkovn og startet opp mitt første keramikkverksted.

Jeg har troen på å følge hjertet og finne noe du brenner for. Det er viktig å like hverdagen, ikke bare glede seg til helgene! 🙂

Ta kontakt dersom du har noen spørsmål.