Interiørdetaljene på plass

Denne uken er vi i Oslo. På Brobekk. Deilig å slippe å reise så mye. For det ble en god del kjøring under innspillingen av Sinnasnekker`n. I denne episoden tok vi for oss entreen i 1 etasje og 2 soverom og en gang i andre etasje. Barna trengte soverom og de fikk de! Bare se her:
Tapeten “Garden” fra Borge er en personlig favoritt. Den finnes i flere farger og er så feminin og vakker. Denne skal jeg også finne en vegg å dekke med! Jo før jo bedre! Den kule vasen i ulike høyder er fra Muuto og heter “The more the merrier”. Den matte hvite vasen er fra Royal Copenhagen.

Navnene til familiemedlemmene er foreviget på veggen. Dette synes godt idet man kommer inn. En artig detalje og hjertelig velkomst. Folien er fra Happylines. Superlett å montere.

Meg og snekker Robert poserer mens fotografen Atle løper rundt og dokumenterer uken på Brobekk. Det er bare å smile pent da!

Jenterommet fikk en feminin palett av lilla og rosatoner. Og selvsagt masse hvitt! Her la jeg to farger teppefliser litt tilfeldig for å skape mere liv i gulvet. Sånne teppefliser er så lette å vedlikeholde, myke å leke og trø på og de er lydempende. Ødelegger man en, river man den bare opp og legger ned en ny! Smart! Spesielt i innganger, kjellere og barnerom. Disse er fra Interface flor. Folien på veggen har jeg fått laget etter et mønster i sengetrekket og gardinene. Det ble så stilig synes jeg iallefall selv! Alle tekstiler fra Princess.

Her la vi teppefliser med nedfelte runde former. De grønne sirklene er rett og slett samme teppeflis i en annen farge skåret til og felt ned i det grå! Balansstolen fra Varier Furniture kommer nå i masse kule farger og er helt super å sitte på. Barna trenger også kvalitet! Den kule fotballmål sengen er fra Drømmerom. For mere info se TvNorge sine nettsider. Og liker dere bloggen min må dere mer enn gjerne stemme med frem i Dagbladets kåring av Norges beste interiørblogg. Trykk her
Ha en fortsatt fin uke!
Hilsen Signe

4 thoughts on “Interiørdetaljene på plass

  1. Entreen falt jeg for. Sånne stooore kurver… vi har en liggende Lack med puter på så man skal kunne sette seg ned. Men det kan vi aldri for der ligger det alltid masse jakker og stæsj som ikke skal ligge der og kurvene til luer og votter er for små, de skal jo passe inn i lacken…
    Et høyt konsollbord og stor kurver var mye bedre.
    God idé!

  2. Likte virkelig godt det fotballrommet! synes det ikke er så mange inspirasjoner til gutterom som til jenterom… men dette gutterommet var virkelig noe som var verdt å se! likte veldig godt det med nettet over sengen og teppet på gulvet! mange fine detaljer!

  3. Hei!
    Vet du om den hvite tapeten med blå blomster “Garden” fra Borge er å få tak i? Jeg har sett på hjemmesiden til Borge og prøvd å google, men finner den ikke.

Leave a Reply