Gledelige grønntoner

Blomster fra hagen fant sin plass i den nydelige “Four flowervase” fra danske Muuto
I bakgrunnen dekorerte jeg en vegg med folie fra Happylines. Store mønstre, men likevell så delikat! Ble det ikke stilig? En hvit bakgrunn med farge til, er alltid en sikker vinner.

Bordet hadde paret fra før. Tror den er fra Home& Cottage.
En liten krakk fra Ikea fikk en omgang med malerkosten, i samme farge som over kjøkkenbenken.

En knallrød gulvlampe tar opp fargene i tekstilene, fra Ikea.

For en skikkelig varm velkomst fikk paret en helt ny espressomaskin fra Philps. Kjente jeg ble litt misunnelig på den! Kjøkkenmaskiner i rød metallic fra serien “Chilli”, fra OBH Nordica pynter opp i bakgrunnen. Chilli navnet er vel ikke helt tilfeldig! Så satte jeg frem “Pluss” salt og pepperkvern fra Muuto, designet av tidligere Norway Says. Vannkranen fra Quooker dere ser under vinduet koker faktisk vannet idet det kommer ut. Ingen vente tid. Det må være rått å ha i disse tedrikkende tider!!

Moro på settet med handymann Robert! Alltid blid! Sånne håndverkere liker vi!

Vi har altså kommet til episode 8`ende av Sinnasnekker`n. Vi er i Nerdrum. Paret bodde i en hybel i huset, men de pusset opp delen som skulle bli deres hjem. Så godt som hele 1 og 2 etasje var i oppussingstilstand og stod uferdig. Potensiale var helt klart tilstede. Men paret slet med at dagen ikke strakk til. Og de er ikke alene. Her ser dere bilder av hvordan det ble. De deilig lyse vindusflatene slapp inn masse lys. Jeg ville jeg slippe inn det grønne. Valgte falt på grønnlige toner i hele 1 etasjen. Det strålte energi! Men først måtte alle flater tas. Gulv, vegger og tak. Deretter måtte det møbleres, for så å styles! Resultatet ser dere jo her!!

Signe

3 thoughts on “Gledelige grønntoner

  1. Hei!
    Det ble jo kjempefint! 🙂
    Lurte foressten på om du har noen tips!
    Jeg trenger litt mer belysning her hjemme nå som vinteren nærmer seg, og er på utkikk etter en litt fargerik bordlampe for å ha ved siden av tven. Har veldig mye hvitt i leiligheten(veggene, møbler osv)så ønsker meg en lampe med litt farger som skiller seg litt ut. Har du tips til noen nettsider som selger slike? og som ikke ruinerer meg? 🙂

  2. Hei Kristin. Får ikek svart deg desverre. MEd det er et hav av lamper å finne på nett. Prøv davel! Ellers er lampegustaf.se, designbelysning.no,www.dkno.as/shop.asp?mid=44336307&s=1&level1=13746067

Leave a Reply