Bedroom linnen giveaway

_DSC8984 _DSC8968Ingenting slår en god natts søvn!

Godt sengetøy være en god investering.

Har akkurat freshet opp og ommøblert et soverom. Valgte et nytt blått sengetøy, Frida fra Høie. 50% lin og 50% bomull. Liker stripene i tekstilet mot det florale mønsteret. Sengetøyet er steinvasket og er sval og myk mot huden. Sengetøyet har knappelukning på både putevar og dynetrekk.

Vil du vinne et dobbelt sett sengetøy? Du velger om du vil ha dobbeldyne eller to enkle!

Slik deltar du:
1 lodd legg igjen en kommentar
1 lodd del på blogg eller instagram (signeschineller på instagram)
1 lodd følg bloggen (blogloving button nederst på blogg til venstre!)
Husk å skrive i kommentar antall lodd du har!:-)
Trekning lørdag 30 kl 18.00
Lykke til! Og enn så lenge sov godt!

Signe

_DSC9002

Tapeten er utgått, skaffet gjennom Borge, en gang i tiden. Det er noe med blomster!

Citystolen fra Foraform fant jeg forlatt. Med litt stell ble den i fin stand. Speilkommoden har alltid stått i huset og snekret av han som bygget huset i 1954. Jeg har valgt å ikke male den. Men pusser bort den gulnede lakken i sommer engang! Sengeteppet er heklet av fruen i huset. Jeg fikk det i gave av de jeg kjøpte huset av.

22 thoughts on “Bedroom linnen giveaway

  1. dette hadde vært fantastisk-ønsker meg veldig til enkel dyne og tar 1 lodd 🙂
    krysser fingrene alt jeg kan 🙂

  2. Så fint sengesett:)
    3 lodd til meg(delt på bloggen;)),takk:)
    Om jeg er så heldig at jeg vinner velger jeg 2 enkle sengesett.

    Ha ei god natt!Namaste♥

Leave a Reply